Verdien een PSO- voucher

pso-2

 

 

 

http://www.startfoundation.nl/psovoucher

Start Foundation stelt 20 vouchers van 1.000 euro beschikbaar voor bedrijven die zich PSO laten certificeren. De investering voor een PSO-erkenning bestaat uit (1) kosten voor het uitvoeren van de audit en (2) een jaarlijkse bijdrage voor beheer en doorontwikkeling van de PSO. De auditkosten zijn afhankelijk van het aantal mandagen dat nodig is voor het onderzoek. Bij een bedrijf met 100 fte komt dat uit op een bedrag rond de 1.500 euro. Ook de jaarlijkse bijdrage is afhankelijk van de bedrijfsgrootte.

Om hiervoor in aanmerking te komen voor een van de twintig PSO-vouchers van 1.000 euro moet u het volgende doen:
Bent u er zeker van dat u uw bedrijf PSO wilt laten certificeren? Vraag dan een voucher aan bij sahar@startfoundation.nl. Vermeld hierbij de naam en NAW-gegevens van het bedrijf, het bankrekeningnummer en de naam en contactgegevens van de contactpersoon. Ook willen we graag weten wanneer u van plan bent de audit uit te laten voeren.
Wij sturen u de voucher toe.
U laat de audit uitvoeren. Kijk hiervoor op www.pso-nederland.nl
Na de uitvoering van de audit stuurt u de voucher retour samen met een kopie van de factuur van de PSO-audit en een kopie van de factuur van de PSO jaarbijdrage naar:

Start Foundation
t.a.v. de administratie
Klokgebouw 188
5617 AB Eindhoven

2 Comments

 1. geachte lezer,

  wij zijn voornemen ons voor de PSO ladder te laten certificeren.

  Tijdens mijn oriëntatie hierop werd ik hierop geattendeerd.

  kunt u contact opnemen met mij over deze vouchers?

  alvast dank.

  met vriendelijke groet,

  Frits Pietersen
  hoofd P&O
  Dusseldorp ISM BV

  • Hélène Ras

   Beste Frits,

   Inmiddels ben ik gaan informeren of er nog vouchers beschikbaar zijn in o.a. Deventer. Helaas zijn de daarvoor aangewezen personen vandaag afwezig. Zij bellen mij hier maandag over terug. Ik zal je z.s.m. informeren als ik hen gesproken heb.

   Voor nu alvast een fijn weekend gewenst.

   Hartelijke groet,

   Hélène Peters

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>